V pražském Obecním domě se dne 21. 9. 2023 uskutečnilo slavnostní zasedání ke 30. výročí založení Agrární komory České republiky (AK ČR).
První jednání redakční rady časopisu Czech Journal of Food Sciences (CJFS) v roce 2021 proběhlo dne 18. května 2021 formou videokonference. Předsedkyně redakční rady a editorka časopisu prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc. seznámila zúčastněné s příznivým trendem hodnoty impakt faktoru Web of Science, s mírným zlepšením ukazatele databáze SCOPUS SJR (SCImago Journal Rank) 2020 a se současným stavem redakčního řízení článků. Bylo konstatováno, že je třeba intenzivně pracovat na zkrácení doby od vložení článku do redakčního systému po jeho publikaci. Předsedkyně informovala o rozšíření členské základny o čtyři nové členy a o odstoupení jednoho člena a poděkovala všem členům redakční rady za spolupráci a podporu časopisu. Příští jednání redakční rady CJFS je plánováno na listopad 2021.