K příležitosti výročí 100 let od založení Československé akademie zemědělské (ČAZ) v roce 1924 vydala ČAZV knihu s názvem „100 let České akademie zemědělských věd 1924-2024“. nyní si ji můžete pročíst a prohlédnout také online v elektronické verzi.
Podzimní jednání redakční rady časopisu Czech Journal of Food Sciences proběhlo dne 26. listopadu 2020 formou videokonference. Jednání vedla předsedkyně redakční rady a editorka časopisu prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc. Seznámila zúčastněné s vývojem hodnoty impakt faktoru Web of Sience, který je pro časopis příznivý, dalších hodnotících ukazatelů a se současnou situací časopisu včetně stavu redakčního řízení článků. Bylo konstatováno, že je třeba dělat vše pro udržení a případné navýšení prestiže časopisu. Předsedkyně poděkovala členům redakční rady za spolupráci a podporu časopisu.