K příležitosti výročí 100 let od založení Československé akademie zemědělské (ČAZ) v roce 1924 vydala ČAZV knihu s názvem „100 let České akademie zemědělských věd 1924-2024“. nyní si ji můžete pročíst a prohlédnout také online v elektronické verzi.
Časopis Czech Journal of Food Sciences (CJFS) byl prezentován na konferenci „Dietní výživa“, která se konala dne 12. 10. 2022 ve Velkém sále Domu zemědělské osvěty, Slezská 100/7, Praha 2. Konference byla pořádána Společností pro výživu, z. s. a organizačně zajištěna společností Výživa s. r. o. Program se skládal ze čtyř částí: Potraviny v dietní, léčebné či preventivní výživě; Vodní, minerální a tělesný stav organismu ve studiích; Nemoc a výživa z pohledu lékaře nebo specializovaného odborníka; Co nás profesně trápí či posiluje (workshop s nutričními specialisty). Účastníci konference měli k dispozici k nahlédnutí či rozebrání výtisky časopisu CJFS a tištěné propagační materiály ČAZV.
Vedení ČAZV děkuje Ing. Martě Stárové, Ph.D. za zajištění prezentace časopisů.