Dne 25. května 2023 proběhlo jednání redakční rady časopisu Czech Journal of Food Sciences (CJFS) v prostorách VŠCHT Praha.
Dovolujeme si Vás pozvat na tradiční mezinárodní konferenci „Aktuální poznatky v pěstování, šlechtění, ochraně rostlin a zpracování produktů“ spolupořádanou odborem rostlinolékařství ČAZV a pícninářskou komisí odboru rostlinné výroby ČAZV dne 18. – 19. 11. 2021 v hotelu Avanti v Brně. Cílem konference je prezentace nejnovějších výsledků aplikovaného výzkumu v oblasti pěstování, šlechtění, ochrany rostlin a zpracování vybraných produktů s ohledem na současné ekologické a ekonomické požadavky.
Konference je určena vědeckým a odborným pracovníkům, šlechtitelům a zemědělským poradcům i široké zemědělské veřejnosti.
Bližší informace k programu konference a důležitých termínech naleznete zde >>
od do
Naplánovaná událost Archiv Pozvánky