skip to Main Content

Dne 9. června 2022 proběhlo jednání redakční rady časopisu Czech Journal of Food Sciences (CJFS) v prostorách Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.  Editorka časopisu a předsedkyně redakční rady prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc. a redaktorka Ing. Marta Stárová, Ph.D. seznámily zúčastněné se současnou situací časopisu, s hodnotícími ukazateli a redakčními procesy. Bylo konstatováno, že časopis je stabilizovaný, články vycházejí včas, i přes mírný pokles počtu vložených článků, jich je dostatek  a je třeba se zaměřit na kvalitu. Diskutovány byly návrhy na publikaci tematického čísla časopisu a spolupráce s oborovými konferencemi. Členové redakční rady poděkovali předsedkyni za zkušené vedení časopisu, předsedkyně poděkovala všem spolupracovníkům a aktivním členům redakční rady za obětavou práci pro časopis.

Zpátky nahoru